top of page
IMG_1784[2414]_edited.jpg

1 maart 2023: BENC Security wordt opgericht

Mark Brouwer en Ronald Clerkx bundelen hun krachten. Samen goed voor een enorme schat aan ervaring in de branche en met een no-nonsense instelling gaan ze zich verder profileren in de markt.

Ronald: "De klant ontzorgen en gedurende het proces van ontwerp, aanleg of in de nazorg zoeken naar de best mogelijke oplossing is hetgeen waar ik voor sta. Maatwerk leveren is goed luisteren naar de klant en dit vertalen naar de installatie en de techniek.  Enorm veel zin om aan de slag te gaan met uw beveiligingsvraagstuk."

2

Brouwer Security wordt BENC Security

1 mei 2021 werd Brouwer Security opgericht na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen enkele beveiligingsbedrijven in de regio Limburg.

In de afgelopen 2 jaren heeft Brouwer Security reeds vele mooie projecten mogen verzorgen voor verschillende opdrachtgevers.

Eind 2022 hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden met Ronald Clerkx om samen een nieuw avontuur aan te gaan, BENSecurity.

 

De activiteiten binnen Brouwer Security worden overgenomen door BENC Security. Voor u dus nog steeds hetzelfde vertrouwde gezicht met alleen een andere bedrijfsnaam.

3

Op zoek naar:

Wij zijn op zoek naar gedreven personeel die voor onze opdrachtgevers hun toegevoegde waarde wil laten zien.

Nieuws & Updates

bottom of page