top of page

Diensten

Wat je nodig hebt

Inbraakbeveiligingssystemen

Inbraakbeveiligingssystemen worden aan de hand van de VRKI (Verbeterde Risico Klasse Indeling) bepaald, door deze juist toe te passen wordt de klasse van uw alarmsysteem vastgesteld waarna een beveiligingsplan opgesteld kan worden. Dit geldt voor zowel de particuliere als zakelijke markt.
De samenstelling van uw alarmsysteem wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, zeker voor particulieren kan de samenstelling gevolgen hebben door bijvoorbeeld huisdieren. Wij denken graag met u mee in oplossingen zodat het alarmsysteem aansluit op uw verwachtingen.

Brandmeldsystemen

Het ontwerpen van brandmeldsystemen vraagt specifieke kennis waarmee BENC Security u ook kan ondersteunen of voorzien van een offerte. Het Bouwbesluit schrijft voor in welke gebruiksfuncties welke omvang van een brandmeldsysteem aanwezig dient te zijn. Naargelang de omvang van het brandmeldsysteem zal gekozen worden voor een bepaald fabricaat aangezien ook hierin verschillen zijn en wij kiezen voor maatwerk. Voor het projecteren van een brandmeldsysteem zal de NEN2535 toegepast worden zodat het brandmeldsysteem (indien nodig) ook van een certificaat voorzien kan worden.
Heeft u een beveiligingsvraagstuk op dit gebied daag ons dan uit om dit vraagstuk voor u op te lossen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Camerabewakingssystemen

Camerasystemen zijn steeds meer aan de orde van de dag. Of het nu gaat om het beveiligen van uw bedrijfspand / terrein of uw eigen woonhuis. De samenstelling van een camerasysteem wordt altijd bepaald aan de hand van de wensen / eisen die u als opdrachtgever heeft. Wij zullen tijdens een bezoek op locatie uw wensen inventariseren alsmede de situatie ter plaatse zo goed mogelijk in kaart brengen zodat wij vervolgens een op maat gemaakt beveiligingsplan kunnen maken wat aansluit op uw wensen.

bottom of page